Hvem er vi ??

Norske Tailwind Nutrition AS eies og drives av 2 syklende kamerater i Rogaland; Kjetil Toth og Irving Haraldson.

Irving ble introdusert for Tailwind under en av hans mange deltagelser på Trondheim – Oslo, Den Store Styrkeprøven. Han var kaptein på ett lite lag hvor den ene syklisten sverget til kun inntak av Tailwind under hele den 540 km lange turen. Ja, ja nok om det, han møter nok veggen tenkte Irving. Men til den store forbauselse gjorde han ikke det, men leverte varene heile turen til Oslo. Dette måtte Irving selv prøve og dermed var det gjort, Tailwind ble fast sportsdrikk heretter.

Han drog med seg Tailwind inn i Team Haugland som skulle sykle Trondheim Oslo sub 16t i 2018. Og dermed var også Kjetil medlem i Tailwind familien. Kjetil syntes det var irriterende å måtte bestille fra Sverige med tilhørende høye utgifter å få tak i godstoffet. Da ble ideen født om at Tailwind skulle få en norsk distributør og han fikk Irving med seg. Og resultatet ser du her nå.

Personlig service

Tailwind Nutrition Norge har som målsettning i å levere den beste service til sine kunder. Sportsernæring bransjen er upersonlig og drives frem av store fortag som kun tenker profitt. Dette er ikke oss da vi brenner for produktet og det benyttes nærmest daglig da vi tilbakelegger 10-15 000 km på sykkelsetet årlig.

Vi fortsetter med samme markedsføring som tidligere og lar produktet reklamere for seg selv med dets unike kvaliteter.

Vi ønsker å lage en «Tailwind familie» og vil dermed knytte til oss ambassadører som benytter seg av vår kvalitets produkt under ekstreme prosjekter og turer.

Inspirerende turer og prosjekter vil bli publisert via vår Facebook side hvor også våre brukere kan komme med tilbakemeldinger, positive og negative. Vi kan bare bli bedre hvis vi gjør det sammen

Ikke vær redd for å spørre

Ikke vær redd for å stille oss spørsmål. Vi svarer gjerne på spørsmål om hvorfor du skal benytte Tailwind eller hva du burde tenke på vedrørende ernæring under trening.  Vårt mål er å altid kunne hjelpe og støtte våre kunder i å nå sine personlige mål.